Hill Serv

Experienta in anvelope si nu numai!!

Goodyear UltraGrip Performance 2

Goodyear UltraGrip Performance 2

Goodyear UltraGrip Performance 2

Avantaje majore

Aderă în condiţii de siguranţă pe drumuri de iarnă alunecoase

Anvelopa UltraGrip Extreme cu o bandă de rulare dintr-o compoziţie care asigură aderenţa pe temperaturi extrem de scăzute, este excepţională în orice condiţii de iarnă. Bucuraţi-vă de accelerare şi de conducere uşoară în pantă, datorită canelurilor circumferenţiale cu dinţi ale benzii de rulare a anvelopei. Tehnologia Adaptive SideGrip a benzii de rulare îmbunătăţeşte aderenţa şi proprietăţile de frânare în condiţii de căderi semnificative de zăpadă şi gheaţă.

Manevrabilitate bună pe suprafeţe umede şi uscate

​Fabricată pentru şofat avansat - anvelopa UltraGrip Performance 2 menţine o rigiditate optimă care permite manevrabilitate în condiţii de siguranţă pe suprafeţe umede şi uscate. Linia centrală asigură un contact permanent cu suprafaţa drumului, lucru care duce la o direcţie mai precisă pe suprafaţa uscată.

Şofat liniştit şi confortabil

Şanţurile în formă de V de pe banda de rulare îndepărtează apa de pe suprafaţa anvelopei şi, astfel, ajută la menţinerea unei manevrabilităţi bune pe carosabil umed şi acoperit cu noroi.

Şofat liniştit şi confortabil

Aveţi parte de mai multă linişte în timpul şofatului cu o configuraţie a structurii care asigura un zgomot minim produs de anvelope.
Căutare de partener Premio